Тежки времена настанаха за Веселин Маринов и Милко Калайджиев! Музикалните легенди

...
Тежки времена настанаха за Веселин Маринов и Милко Калайджиев! Музикалните легенди
Коментари Харесай

Милко Калайджиев И Веско Маринов Аут От „пайнер“

Тежки времена настанаха за Веселин Маринов и Милко Калайджиев! Музикалните митове са навън от най-важното чалга събитие на годината – празничния концерт за 17-ия рожден ден на телевизия „Планета“.

Дълги години подборът на участващите в събитието и редът на излизане бяха повода чалгарките да се карат между тях, да си подливат вода и да си вършат мръсни номера. Голямата война беше за това, която ще излезе последна на сцената и ще закрие концерта. Заради драмите Галена и Преслава се трансфораха в озлобени врагини, като години наред бяха първи приятелки и съквартирантки, написа „България днес“.

Вождът на чалга промишлеността у нас Митко Пайнера взе соломоновско решение – участниците в концерта ще бъдат определени след гласоподаване в интернет. Така хем почитателите ще са удовлетворени, хем фолкаджиите нямат право да се сърдят на началника си.

Милко Калайджиев

Убедителен водач в класацията е бременната Преслава. Концертът е плануван за 4 декември, тъй че евентуално това ще е първата изява на добричлийката след излизането й в майчинство. Досега певицата не е пропущала огромен концерт на компанията си за разлика от Галена. В момента тя е на второ място в гласуването, само че присъединяване й въобще не е несъмнено, защото Галена в последния миг взема решение дали да се появи. Челната тройка се добавя от Емануела.

Най-лошите вести са за Веселин Маринов и Милко Калайджиев, които са отвън топ 30. Макар да се потвърдени имена, почитателите не мислят, че са задоволително занимателни, с цел да излязат на сцената на зала „Арена Армеец“. Веско е подсилен едвам от 90 души, а Милко – от 200 фенове. За информация, за лидерката Преслава са дали своят вот близо 3000 индивида. За Маринов това е огромен удар, защото той рядко пропуща концерт и обича да е пред аудитория. Калайджиев от години се усеща подценен от дългогодишния си другар Митко Пайнера, защото или не го кани на концертите, или го забива да излезе след първите, което обичайно се поставя на млади и недоказали се реализатори.

Аут от концерта още са Нелина, Тони Дачева, Ани Хоанг, Есил Дюран, Магда и други.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР